Bezorg je bankafschriften automatisch via Codabox

Wat is Codabox?

 

  1. Je geeft Codabox de toestemming om de bankafschriften van je vennootschap elektronisch op te vragen bij je bank. Codabox regelt de rest. 
  2. Codabox levert dagelijks deze elektronische bankafschriften, CODA  bestanden genaamd, aan ons kantoor
  3. Codabox speelt dus postbus van je bankafschriften

 

Voordelen voor u als cliënt van Fibola

 

  1. Tijdswinst: inloggen in je online banking, opzoeken van de functie "bankafschriften downloaden" (waar stond dat nu weer?), bankafschriften afdrukken en ze fysiek of per e-mail aan ons kantoor bezorgen... dit behoort allemaal tot het verleden. 
  2. Besparing: gedaan met het afdrukken van de bankafschriften wat je naast tijd ook nog eens een pak papier en inkt uitspaart. Bovendien draag je nog je steentje bij aan het milieu. 
  3. Snellere verwerking van je boekhouding: wij hebben je bankafschriften up-to-date, wat ons de mogelijkheid biedt sneller op de bal te spelen. Je cijfers kunnen sneller worden aangeleverd. Cijfers van het heden zijn belangrijker dan cijfers van het verleden.
  4. Beveiliging en continue toegang: De CODA bestanden worden via een veilige weg elektronisch aan Fibola bezorgd. Daarnaast zorgt Fibola voor frequente backups waardoor er niets verloren kan gaan. Bovendien is ieder bankafschrift ten allen tijde raadpleegbaar in pdf formaat. 

 

Meer info?

 

Wens je meer info? Contacteer ons snel via yves@fibola.be of 014 70 70 17.