Fiscaal advies

Belastingen… je bent er TEGEN? Laat ons er dan samen op ANTIciperen!

Nood aan fiscaal advies? Fibola staat voor je klaar met een persoonlijke aanpak en fiscaal advies op maat, zowel voor eenmanszaken als vennootschap. Kom langs voor een vrijblijvend gesprek.

Personenbelasting

Je kan een aangifte in de personenbelasting gewoon invullen op basis van de beschikbare gegevens. Fibola probeert echter na te denken over een mogelijke fiscale optimalisatie en adviseert je over potentiële belastingbesparingen zoals pensioensparen, vrij aanvullend pensioen voor zelfstandigen (VAPZ), dienstencheques, woonbonus, etc. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak met advies op maat en geven je tips waar mogelijk.

Vennootschapsbelasting

België is een kluwen aan fiscale regels. Als bedrijfsleider moet je continue aandacht besteden aan de fiscale gevolgen van je beslissingen of je raakt verstrikt in het fiscale web. Wij vertalen de complexe Belgische fiscaliteit naar een heldere taal. Aangepast aan de structuur, kennis en noden van jouw onderneming. Ons fiscaal advies wijst je op de valkuilen en helpt je je situatie op vlak van fiscaliteit te optimaliseren en te begrijpen. Zowel je persoonlijke situatie als die van je vennootschap wordt van dichtbij bestudeerd, geëvalueerd en bijgestuurd waar nodig.

Fibola levert fiscaal advies aan:

Vrije beroepen

Fibola gaat tot het uiterste voor de vrije beroepen (notarissen, architecten, advocaten, artsen, …). Zo betaal jij zo weinig mogelijk belastingen. Uiteraard alles binnen het regelgevend kader.

Eenmanszaken

Voeren wij de boekhouding van je eenmanszaak? Wij vullen je aangifte in de personenbelasting automatisch in. We contacteren je hier tijdig over. 

Vennootschappen

Raak je niet wegwijs in de Biztax toepassing? Wil je de fiscale situatie van je vennootschap (NV, BVBA, Comm.V, VOF, …) eens laten onderzoeken? Neem gerust contact met ons op!

Op zoek naar een fiscaal advies op maat van jouw vennootschap of eenmanszaak? Bij Fibola in Laakdal moet je zijn. Ook voor boekhouding, de start van je eigen zaak of een herstructurering.