Over Fibola

Fiscaliteit Boekhouding Laakdal

Fibola, opgericht door Yves Vandeweyer, staat voor Fiscaliteit Boekhouding Laakdal. Als professionele boekhouder is Fibola de geknipte partner voor jouw vennootschap of eenmanszaak voor de regio Kempen; van Laakdal, Geel, Meerhout, Westerlo, Diest en Tessenderlo tot ver daarbuiten. Maar evengoed voor particulieren en zelfstandigen biedt Fibola een uitgebreid aanbod fiscale diensten . Denk aan fiscaal advies, boekhouding, hulp bij herstructurering of de start van je eigen zaak, en meer.

Fibola: ervaring boekhouder met persoonlijke aanpak

Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis in boekhouding & fiscaliteit (Erkend Boekhouder-Fiscalist) en audit (stagiair bedrijfsrevisor - IBR) mag je bij boekhoudkantoor Fibola zeker zijn van een persoonlijke aanpak en nabije opvolging van je fiscaal dossier. We bekijken jouw dossier vanuit diverse invalshoeken waardoor we niets aan het toeval overlaten.

Benieuwd wat Fibola voor jou kan betekenen? Kom langs voor een vrijblijvend gesprek.

Fibola: Notarieel boekhouder

De Nationale Kamer van Notarissen heeft in 2017 een opleiding "Notarieel boekhouden" in het leven geroepen met als doel een korps van bekwame boekhouders en accountants samen te stellen met kennis van zaken over de enigszins specifieke boekhoudregels voor notariskantoren. De zaakvoerder, Yves Vandeweyer, heeft het certificaat "Notarieel boekhouden" op zak en zal als één van de eersten worden opgenomen in de lijst op het e-notariaat. Alle notarissen krijgen toegang tot deze lijst. 

Notarissen zijn dus heel welkom bij boekhoudkantoor Fibola te Laakdal. Interesse? Neem met ons contact op!